Om os

Medarbejder i køkken ved Køkken Ballerup

Køkken Ballerup leverer mad til beboere og cafégæster på alle kommunens plejehjem. Maden tilberedes fra kommunens egne køkkener af egne kostfaglige medarbejdere.

Om Køkken Ballerup

Om Køkken Ballerup

 • Køkken Ballerup varetager tilberedning af maden til borgere på kommunens 7 plejehjem, korttidsboliger samt aktivitet og aflastningsgrupper.  Yderligere tilbereder vi mad til kommunens 5 ældrecaféer.
   
 • Vores kerneopgave er defineret som følgende: 
  ”Mad af høj kulinarisk kvalitet tilpasset individuelle ernæringsmæssige behov, lavet fra bunden af årstidens økologiske råvarer og serveret i hyggelige omgivelser”.
 • Med hovedkøkken på Plejehjem Rosenhaven i Skovlunde og lokalkøkkener på alle plejehjem, tilbyder vi altid mad lavet af faglært og engageret personale.
 • Vores medarbejderstab tæller både økonomaer, ernæringsassistenter, cafékoordinator, måltidskoordinator samt klinisk diætist. Det betyder, at vi udover at levere mad med høj sensorisk kvalitet, også kan garantere et næringsindhold efter de officielle anbefalinger og tilbyde vejledning indenfor både mad, måltider og ernæring.
   
 • Vi arbejder bevidst med FN´s 17 Verdensmål, der hvor det giver mening. Vi sætter derfor en ære i at lave mest muligt fra bunden, ligesom vi også lægger vægt på at bruge sæsonens økologiske råvarer i videst muligt omfang og hvis det er muligt tænker vi bæredygtighed ind.
  Oksekød køber vi f.eks. fra det økologiske landbrug Grantoftegård i Ballerup, da de både er lokale og økologiske.  

   
 • I alle 7 køkkener tilberedes der mad årets 365 dage. Vores smørrebrød bliver fx smurt alle ugens dage, umiddelbart lige inden servering.
   
 • Med bemanding i alle 7 køkkener, sikrer vi, at Køkken Ballerup fortsat har et nært kendskab til de enkelte plejehjem, personale og beboere. Køkkenpersonalets tilstedeværelse giver øget mulighed for et tværfagligt samarbejde med plejepersonalet omkring beboernes kost, ligesom det også indbyder til løbende dialog omkring kvalitet, mængder og udbud. En dialog vi værdsætter meget, da den hjælper os til hele tiden at levere det bedst mulige tilbud til plejehjemmenes beboere.

 

 

 

 

Køkkenoversigt

Medarbejder i hovedkøkken ved Køkken Ballerup

Køkken Ballerup består af 1 hovedkøkken og 6 lokalkøkkener.

Køkken Ballerup består af nedenstående køkkener, som alle er placeret på et af Kommunens plejehjem.

 

Hovedkøkken:

Rosenhaven, Bybjergvej 11, st. A,  2740 Skovlunde

 

Lokalkøkkener:

Egely, Egebjerg Bygade 34, 2750 Ballerup

Kirstinehaven, Kirstinelundsvej 12, 2750 Ballerup  

Lindehaven, Præstevænget 11, 2750 Ballerup

Toftehaven, Nygårdsvej 35 – 37, 2750 Ballerup 

Lundehaven, Skovlunde Torv 8 – 12, 2740 Skovlunde

Sønderhaven, Søndergårds Álle, 2760 Måløv

I lokalkøkkenerne modtages dele af maden fra hovedkøkkenet, andre dele produceres i lokalkøkkenerne. Denne mulighed gør at vi kan vurdere hvor vi skal producerer retterne. Skal retten leveres fra hovedkøkkenet som køleret eller kan vi opnå bedre kvalitet ved at producere den på stedet.

Bæredygtighed

 

I Køkken Ballerup arbejder vi bevidst med Bæredygtighed,
som er en del af FN´s 17 Verdensmål.